Okse og kalvekød

Vi kan i øjeblikket ikke tage i mod bestillinger på hele, halve eller kvarte dyr.

Vi modtager bestillinger på 1/4, halve og hele økologiske kalve. Når dyret er krogmodnet deltager man selv i udskæringen og afhenter sit kød hos slagteren. Kalvene er ca. 2 år inden de bliver slagtet. Slagtevægt 250 – 300 kg.

Pris pr. kg. 95 kr. for oksekød og kalvekød.

Se her for en oversigt over udskæringer (pdf)

Udskæring af kalv/okse Pris/kg Pakke størrelse
Til steg
Cuvette250 kr. pr. kg.ca. 1 kg.
Flanke Steak 165 kr. pr. kg. ca. 700g.
Roastbeef250 kr. pr. kg. 1 - 2 kg.
Gl. dags Oksesteg160 kr. pr. kg. 1 - 2 kg.
Oksemørbrad450 kr. pr. kg.0,5 - 2 kg.
Gryderetter
Spidsbryst u/ben205 kr. pr. kg.2 - 2,5 kg.
Osso Bucco115 kr. pr. kg.ca. 500g. - 2 skt
Gullasch170 kr. pr. kg.ca. 500g.
Oksetværreb160 kr. pr. kg0,5 - 1 kg.
Oksekraftben75 kr. pr. kg.1,5 - 2 kg.
Oksehale100 kr. pr. kg.0,5 - 1,5 kg.
Til bøffer og Grill
Entrecote310 kr. pr. kg.ca 350g.
Engelsk bøf305 kr. pr. kg.ca 400g.
Højrebskotelet320 kr. pr. kg.ca 350g.
Ribeye320 kr. pr. kg.ca. 500g.
Hakket oksekød140 kr. pr. kg.ca. 500g.
Indmad
Hjerte
Lever
Privatliv

Nødvendige cookies

Tredjeparts-cookies